33 leiligheter solgt første kvelden i Lierbyen

Megler har aldri sett maken.

For to uker siden la Nedre Buskerud Boligbyggelag (NBBO) ut prosjektet Elvebredden Park i Lierbyen utenfor Drammen.Sist onsdag var det klart for salgsmøte, og interesserte møtte mannsterke opp, melder Estate Nyheter.- Vi solgte 33 leiligheter den første kvelden og den 34. forsvant dagen etter. Av prosjektene jeg har vært med på, er dette det som har gått raskest unna, sier ansvarlig megler og daglig leder Jan Vidar Avdal i NBBO Eiendomsmegling til nettstedet.Artikkelen fortsetter under bildet.

Seks av ti på toppOverfor Hegnar.no kan Avdal mandag opplyse om at ytterligere én leilighet er solgt, slik at antall solgte nå er oppe i 35 av i alt 65 leiligheter i prosjektet.- Sammenlignet med andre prosjekter, er helt klart denne salgsstarten bedre enn normalt på prosjekt, sier Avdal.Leilighetene fordeler seg på fire blokker, og måler fra 51 til 154 kvadratmeter. Prisene starter på 2,59 millioner, mens den dyreste koster 10,9 millioner kroner.Av de 65 leilighetene er 29 i sameie og 36 i borettslag.- Salget har fordelt seg jevnt på de to forskjellige eierformene. Av toppleilighetene er seks av ti solgt, noe vi anser som veldig bra så tidlig i prosessen, sier NBBO-megleren til Hegnar.no.Artikkelen fortsetter under bildet.
"Kallestad, Gorm"
Byggestart i høstProsjektet hadde ifølge Estate et salgskrav på 24 leiligheter for byggestart. Dermed blir det byggestart i høst - som planlagt.
"Kallestad, Gorm"
- Går alt etter planen står leilighetene ferdig høsten 2021, påpeker Avdal (bildet).Megleren forteller til nettstedet at det i stor grad dreier seg om eldre og lokale kjøpere.- Mange er voksne mennesker som vil bli kvitt store hus og bruke tiden sin på noe annet enn hagearbeid. Resten av leilighetene går nok ikke like raskt unna, men vi regner med at det drypper jevnt og trutt fremover. Mye er nok gjort om 14 dager, sier Avdal, og legger til at et prosjekt som Elvebredden Park har vært etterlengtet i Lierbyen.- Nærhet til offentlig kommunikasjon og servicefunksjoner er prioritert av mange, sier han til Estate.Artikkelen fortsetter under bildet.
"Kallestad, Gorm"
- Sunt og selektivtI hvilken grad er salget på dette prosjektet representativt for det du ellers ser i markedet?- Boligmarkedet generelt (bruktmarkedet) virker stabilt, uten de store svingningene og med en moderat prisvekst (sunt marked). Markedet er noe selektivt, der mange boliger går raskt, mens vi igjen må bruke lenger tid og flere visninger på andre, sier Avdal til Hegnar.no.Elvebredden Park har 330 millioner kroner i omsetningsverdi, og utvikles av NBBO sammen med Gigantgruppen.