Boligsalget tar av i Lillestrøm

Slet med 12 millioner i 2016 - selger for 18,5 nå.

Flere store boligprosjekter er i ferd med å transformere Lillestrøm fra en klassisk norsk småby til en urban storby, melder Estate Nyheter.Like før 17. mai hadde prosjektet i Fagerborgkvartalet. - Vi solgte 63 leiligheter, eller 43 prosent av prosjektet, sier leder for nybygg i BN Bolig, Anders Winther.Når nye prishøyderDet er ifølge nettstedet Axer Eiendom som skal utvikle tomten til det som en gang var Fagerborg Hotell.Resultatet skal bli et boligkompleks med 145 leiligheter og næring på hele grunnplanet.Det gode salget betyr ifølge Winther en mye raskere igangsetting, og at hele kvartalet er ferdig i 2022.Den dyreste leiligheten til 17,8 millioner er ifølge Estate fortsatt usolgt, mens den til 15,7 forsvant på salgsstart.- Slike priser blir mer og mer akseptert i Lillestrøm, og jeg vet om salg til 18,5 millioner. Vi skal ikke lenger tilbake enn til 2016 da vi slet med å selge leiligheter til 12 millioner kroner, fortsetter Winther.To andre prosjekterNettstedet forteller også om to andre prosjekter der salget går veldig godt.I Meierikvartalet ved jernbanestasjonen skal Bundebygg bygge rundt 350 leiligheter i fem blokker for Stor-Oslo Eiendom, Øie Eiendomsutvikling og Breidablikk Eiendom.Like ved er Skanska Eiendomsutvikling ifølge Estate i gang med å bygge Aveny Vest, som skal bestå av 176 selveierleiligheter i tre selvstendige blokker.