Boligtopp takker for seg

Thor Eek har meddelt styrets leder at han ønsker å fratre sin stilling som administrerende direktør i NBBL, går det frem av en pressemelding.Tidspunktet vil være avhengig av når en ny administrerende direktør er på plass.- Dette er ingen dramatisk beslutning, men noe jeg har tenkt på en god stund. Tiden er moden for at jeg nå ønsker å prioritere tiden min annerledes, samtidig som jeg vet at NBBL er på rett kjøl med mange dyktige ansatte, sier Eek.Han har vært ansatt i NBBL i 28 år i mange ulike roller, de siste 8 årene som administrerende direktør, og i denne perioden har organisasjonen ifølge styreleder Kirstin Leiros styrket seg betraktelig.- NBBL er nå i en spennende utvikling som Thor har lagt grunnlaget for. Han har brukt mye tid og energi for NBBL i disse årene, og vi har svært mye å takke han for. Men vi forstår hans ønske nå om å prioritere tiden sin annerledes, og styret vil sette i gang en rekrutteringsprosess for å finne ny administrerende direktør, kommenterer Leiros.