Ekstremt boligprosjekt i Bergen

Minstepris: Ni millioner.

For fem år siden kjøpte ByBo tomten Skansemyrveien 4 i Fjellsiden av Bergen kommune.I februar i år ble rammetillatelsen godkjent, og byggestart for de 11 leilighetene fordelt på tre blokker er planlagt til høsten, skriver Bergensavisen.- Gjennom fem år har vi notert oss 1.500 personer på listen, sier salgs- og markedsansvarlig i ByBo, Elisabeth Hope.Leilighetene i det påkostede prosjektet blir på 80–175 kvadratmeter, og ti av dem er nå på vei ut i markedet.Megler Remy Brekke i Privatmegleren anslår overfor avisen en snittpris per kvadratmeter på 110.000 kroner når prislistene sendes ut tidlig i juni.Både Brekke og Hope drar frem beliggenheten, og førstnevnte beskriver den som «ekstremt god». Ifølge sistnevnte er utsikten «fantastisk».- Dessuten bygges det nesten aldri her, sier Brekke til Bergensavisen.Han tror ifølge avisen at mange potensielle kjøpere allerede bor i området, men vil ha noe lettere enn eneboligen eller tomannsboligen de bor i nå.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker