Hotel Cæsar-skaper kutter med åtte millioner

Kjøpere av eiendommen i Holmenkollen lar vente på seg.

Hotel Cæsar-skaper Lars Espen Mefoumane Bakke har på ny lagt ut luksusvillaen på toppen av Holmenkollen for salg. Denne gangen er prisantydningen kuttet fra 65 til 57 millioner kroner, et kutt på 12,31 prosent.Litt under snittpris- Det er interesse. Har nylig gjennomført en separatvisning, og en ny separatvisning er avtalt til uken, kommenterer ansvarlig megler Jan Fredrik Bonde i Sem & Johnsen til Hegnar.no.- Flere henvendelser er mottatt ganske nylig, fortsetter han.Dersom eiendommen går for prisantydning tilsvarer dette en kvadratmeterpris på 68.100 kroner. Snittprisen i området ligger på 68.938 kroner, og prisendring seneste år er opp 6,4 prosent. Eiendommen med primærrom på 837 kvadratmeter og et bruksareal på vel 1098 kvadratmeter ligger høyt og fritt til på Voksenkollen med utsikt helt til Norefjell og Blefjell, ifølge annonsen.Les også: Millionkutt for Arnhoff i GrefsenkollenBrynestads gamleI 2011 forsøkte Atle Brynestad og Linn Stokke å selge eiendommen med en tomt på fire mål og egen tennisbane for 45 millioner kroner, men oppnådde bare 33 millioner kroner. I juni i fjor forsøkte Mefoumane Bakke ifølge Finansavisen å selge eiendommen videre for 65 millioner - uten hell.Les også: Supermegler skal selge gigantvillaer for 150 mill.