Kjendisregissør ber om 24 millioner

Stein Winge selger perle på Nesodden. - Disse pleier å «gå i generasjoner», kommenterer megler.

Teaterregissør og skuespiller Stein Winge og hans kone Kari vil ha 24 millioner for eiendommen på Nesodden.- Eiendommen er i seg selv spesiell, men familien er jo helt unik, kommenterer ansvarlig megler Christian Falkenberg i Privatmegleren til Hegnar.no.Paret, som har bodd på strandeiendommen i 36 år, flytter nå til en leilighet på Nesodden. Winge og hans kone kjøpte opprinnelig et sommerhus i sin tid, og har senere utvidet.

Begge foto: Per Oscar Skjellnan/Inviso for Privatmegleren Park 100 meter strandlinjeBoligen med byggeår 1890, og som senere ble modernisert i 1983, er på 187 kvadratmeter, og har en tomt på i overkant av 3,5 mål. Parets datter Viktoria, skuespiller, modell og musiker, bor også på eiendommen med 100 meter strandlinje.- Eiendommen er en av få med så lang strandlinje. Nærhet til Nesoddtangen og båten er også viktig. Med to bolighus og to brygger er det en sjeldenhet på markedet, disse pleier å «gå i generasjoner», sier Falkenberg.- Det smerter selvsagtMegleren viser til at selger begynner å nå en anselig alder på 78 år og ønsker å skalere ned til noe enklere og mindre.- De liker Nesodden svært godt og ønsker å bli boende der, sier Falkenberg.- Det smerter selvsagt å selge eiendommen som har vært i familiens eie i 36 år men den yngre generasjonen har ikke mulighet til å overta, avslutter han.