Color Line-arving har solgt luksusleilighet på Tjuvholmen

Alexander Sunde 

Næringseiendom

Alexander Sunde har solgt leiligheten i Kavringen brygge 6 for 32,75 millioner kroner, ifølge DN.Sunde kjøpte leiligheten tilbake i 2013 for 29,7 millioner kroner, som er på 168 kvadratmeter og inneholder blant annet sjøtutsikt, flere terrasser og to parkeringsplasser. Ved inngangen til 2016 tok Alexander Sunde over stillingen som administrerende direktør i O.N. Sunde etter faren Olav Nils Sunde, som tok over som styreleder. Investeringene til selskapet omfatter blant annet cruiserederiet Color Line, isopor-produsenten Sunpor, kleskonsernet Voice og sportskonsernet Gresvig.I mai skrev Finansavisen at Alexander Sunde er i ferd med å etablere en kjempeleilighet i nabobygget, hvor to leiligheter slås sammen. I vinter kjøpte han leiligheten til ekteparet Dan og Dora Azouri for en prislapp på 53 millioner kroner, i tillegg til utleieleilighet som ligger vegg i vegg, og som nå kommer til å bli innlemmet i hovedleiligheten. Leilighetene har adresse Kavringen brygge 3, og ligger i sjette etasje. Hovedleiligheten er på 213 kvadratmeter, mens den andre er på 90 kvadratmeter. Ifølge Finansavisen er en samlet prislapp på 70 millioner kroner før ombygging og oppussing. 

alexander sunde
color line
Nyheter
Næringseiendom