Nå kan du leie slott på Airbnb

Airbnb lanserer luksustjeneste.

Næringseiendom

Airbnb lanserer luksustjeneste hvor du kan leie slott i Italia, luksuriøse ferieboliger på stranden i Karibia og lignende lokasjoner, skriver CNBC.En av eiendommene - en liten landsby fra middelalderen i Buonconvento, Italy - som kan gjeste opp til 44 gjester, koster 23.140 dollar per natt, mens et hjem i Punta Mita, Mexico, med plass til åtte personer koster svimlende 60.410 dollar natten.Den nye tjenesten består av mer enn 2.000 hjem og en overnatting koster i gjennomsnitt 2. 000 dollar eller om lag 17.100 kroner natten.Selskapet bak Airbnb Luxe sier de har evaluert hver bolig nøye, og at de har måttet sjekke av på 300 kriterier for å komme med på tjenesten.Ikke bare har beliggenhet vært avgjørende også hvilke tjenester som følger med. Som for eksempel sjåfør, kokk og butler.Det nye nettstedet tilbyr også luksusboliger i storbyer som London, LA og Sydney, men planlegger å utvide tilbudet til hele 12 byer inkludert Milano, Paris og Austin, innen utgangen av 2019. 

airbnb
luksuseiendom
Nyheter
Næringseiendom