Øyner 85 millioner for Snarøya-villa

- Sjeldenhet i vannkanten, mener Sem & Johnsen-megler Tom E. Johnsen.

- Det er en sjeldenhet i vannkanten på Snarøya, kommenterer ansvarlig megler for salget Tom E. Johnsen i Sem & Johnsen til Hegnar.no.Han snakker om eiendommen lokalisert på liten odde på Snarøya, med ca. 40 meter strandlinje, som han mener har en verdi på rundt 85 millioner kroner.Med et primærareal på 253 kvadratmeter, tilsier dette en kvadratmeterpris på 335.968 kroner. Uten sammenligning forøvrig, da eiendommen har en tomt på 2,3 mål og egen strandlinje, ligger gjennomsnittlig kvadratmeterpris i området på 61.413 kroner.Prisendring i Bærum det seneste året er opp 4,4 prosent, mens endring siste kvartal lyder på 2,4 prosent. Gjennomsnittlig salgstid er 32 dager i området.

Betydelige summerKnut Stormdal kjøpte eiendommen i 2004 for 18,5 millioner kroner, og det er gjort betydelige endringer siden den gang.- Eiendommen er i senere år betydelig ombygget og påkostet med betydelige summer. Det er en enestående fint beliggende på en liten odde, med 40 meter strandlinje, to brygger, dypvannskai, strandhus og idyllisk hage, påpeker Johnsen.Stormdal, som er daglig leder i Raadgiverhuset Rekruttering, og har tidligere blant annet vært direktør og senior finansiell rådgiver i Storebrand Kapitalforvaltning, besvarte ikke Hegnar.nos henvendelse onsdag ettermiddag.Boligprisene oppBoligprisene steg med 0,7 prosent nominelt i mai måned, gikk det frem av boligprisstatistikk fra Eiendom Norge, Finn.no og Eiendomsverdi onsdag. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,5 prosent.