Oslo Plaza-planer klare - blir Norges største igjen

Prosjektet starter neste sommer.

I dag ble det kjent at utvidelsen av Radisson Blu Plaza Hotel starter i løpet av juli 2020.- Vi utvider med et nybygg over Sonja Henie-salen. Her kommer det rundt 222 nye rom, noe som betyr at hotellet får 900 rom når byggearbeidet avsluttes. Da er vi igjen Norges største hotell, sier hotelldirektør Tarje Hellebust i en kommentar.Etter planen vil prosjektet stå ferdig to år senere, sommeren 2022. Hotellet skal holde åpent som vanlig under utvidelsen.- Under utbyggingen vil hotellet og baren i 34. etasje holde åpent, med unntak av møte- og kongresavdelingene som vil opphøre i byggeperioden, sier Hellebust.Oppgraderingen omfatter også trenings- og velværeavdelingen i 37. etasje, samt bassenget med saunaer i 35. etasje. Det legges også planer for en ny restaurant og Skybar med egen takterrasse.- Vi er allerede i gang å utvikle et nytt designforslag til en ny à la carte restaurant som skal være i 33. etasje. Restauranten skal åpne allerede til neste sommer. I tillegg arbeider vi med planer for en ny Skybar i 34. etasje hvor vi skal tilby uteservering. 110 meter over Oslo skal vi anlegge vår egen urtehage som kjøkkenet og gjestene våre får nyte godt av, sier Hellebust.