Skal bygge 700 boliger i Arendal

Dyreste leilighet går for 11,8 millioner kroner. 

Næringseiendom

Nå starter byggingen av Bryggebyen, som består av 700 boliger på Vindholmen i Arendal. - På rekordtid solgte vi 35 av de første 82 boenhetene som ble lagt ut for salg. Responsen var mer enn god nok til at vi nå går i gang, sier eiendomssjef Tom Krusche Pedersen i Arendals Fossekompani. 700 leiligheter skal altså bygges i løpet av en tiårsperiode. Første byggetrinn består av 82 enheter, inkludert prosjektets signalbygg. De første bryggeby-beboerne kan flytte inn sommeren 2021.Leilighetene er fra 45 til 135 kvadratmeter mens prisene varierer fra 1,8 til 11,8 millioner kroner.- Det skal være mulig for alle generasjoner å finne en leilighet som passer i Bryggebyen. Vi har solgt leiligheter i alle størrelser og prisklasser, sier Pedersen.Kruse Smith Entreprenør er tildelt totalentreprisen for realisering av første byggetrinn i Bryggebyen. Kontrakten har en verdi på rundt 185 millioner og inkluderer bygging av de første 82 leilighetene med parkeringskjeller.

arendals fossekompani
arendal
Nyheter
Næringseiendom