XXL-gründer selger Bygdøy-luksus for 70 millioner

XXL-gründer Øivind Tidemandsen selger villa i Løchenveien på Bygdøy for 70 millioner kroner, skriver DN.Ifølge avisen er praktvillaen er på over 800 kvadratmeter, med både strandlinje, basseng, sigarstue, vinkjeller, jaktrom og «walk in»-garderobe med sjøutsikt.Tidemandsen bygget huset tilbake i 2004, sammen med sin daværende kone, May Liss Tidemandsen, som de siste årene har bodd i huset.- Det er et kjempestort hus. Altfor stort for bare én. Nå er barna blitt så store at de ikke går på skole på Bygdøy lenger. Det er heller ikke noe problem for dem å komme på besøk til meg på Blommenholm, sier Tidemandsen til DN.Kristian Karlsrud i Krogsveen er eiendomsmegler for Tidemandsen. - Den har krembeliggenhet på Bygdøy med utsikt mot idylliske Langviksbukta. Det er ikke mange eiendommer med denne beliggenheten og strandlinje. Jeg tror dette kommer til å bli den fineste boligen man får kjøpt i år, sier han til DN.

Google Streetview


Les også