Boligprishopp i 2. kvartal

Boligmarkedet viser styrke.

Næringseiendom

Boligprisstatistikk fra Eiendom Norge, Finn.no og Eiendomsverdi viser at boligprisene steg i flere deler av landet i 2. kvartal. Sterkest ut kommer Notodden, Vefsn og Halden og Bamble som stiger hendholdvis 4,1 prosent, 3,5 prosent og 3,3 prosent, skriver de i en melding.Svakere ut kommer Kinn og Asker og Ringsaker som kan vise til en oppgang på henholdsvis 0,1 prosent og 0,4 prosent. Sunnfjord hadde ingen prisvekst. Aller svakest ut kommer Kragerø med en nedgang på 1,8 prosent, opplyser de videre.- Det har hittil i 2019 vært et stabilt boligmarked som har vært preget av stor aktivitet og moderat boligprisutvikling over det meste av landet, sier kommunikasjonsmedarbeider Peder Tollersrud i Eiendom Norge.- Det har i over et år vært god balanse mellom tilbud og etterspørsel også i de regionale boligmarkedene. Selv om det fremdeles er forskjeller i prisutviklingen i ulike kommuner og byer, så er forskjellene nå vesentlig mindre enn tidligere år, avslutter Tollersrud.Les også: Boligprisene viser styrke

bolig
boligprisene
eiendom norge
Nyheter
Næringseiendom