Edgar Haugen gjør storhandel

Kjøper fire handelsparker.

Næringseiendom

Tristan Capital Partners har gjennom fondet European Property Investors Special Opportunities 3 solgt en portefølje med fire handelsparker til Ragde Eiendom, melder Estate Nyheter.Eiendommene har et samlet areal på 100.000 kvadratmeter til Ragde Eiendom.Det dreier seg om Stoa Vest i Arendal, Breiviksenteret i Ålesund, Tune Handelspark i Sarpsborg og Grenland Handelspark i Grenland.Med på kjøpet får Ragde Eiendom ifølge nettstedet også to tomter i transaksjonen, 47 mål på Tangerud i Oslo (47 mål) og 45 mål vis-a-vis Coop-bygget i Grenland.Coop er største leietaker i porteføljen. Blant øvrige leietakere finner vi Jula, Power, Biltema, Skeidar, Megaflis og XXL.Estate viser til en melding fra Tristan som anslår en salgssum på 160 millioner euro, det vil si rundt 1,54 milliarder kroner.Norges 15. rikesteBak Ragde Eiendom står Edgar Haugen.Kapital vurderte i fjor høst Haugens formue til 11,3 milliarder kroner, noe som holdt til en 15. plass på 400-listen.Bladet hadde da oppjustert formuen fra 8,8 milliarder kroner året før.Mer om Kapitals 400 rikeste finner du her.

næringseiendom
handel
edgar haugen
ragde eiendom
kapital 400
ålesund
arendal
grenland
sarpsborg
Nyheter
Næringseiendom