John Carew har solgt luksusleilighet i Miami

John Carew håver nå inn nye millioner på eiendomsmarkedet, melder Dagbladet.Avisen skriver at den tidligere NFL-legenden og Patriots-stjernen Rob Gronkowski ifølge LA Times har punget ut 1,7 millioner dollar, tilsvarende cirka 14,9 millioner kroner, for Carews luksusleilighet i Biscayne Bay, Miami.Leiligheten skal ha blitt lagt ut i markedet tilbake i mai, da med en prisantydning på 1,85 millioner dollar.Hjørneleiligheten skal ligge i 39. etasje i den 65. etasjer høye skyskraperen «Marquis», med utsikt over både byen, havna og havet.Ifølge LA Times består leiligheten av fem soverom og 4,5 bad, og skal være 3.850 kvadratfot, tilsvarende knappe 358 kvadratmeter. Med leiligheten følger også tre parkeringsplasser, samt at «Marquis» også tilbyr svømmebasseng, spa og treningssenter.