Kostet 8.000 kroner i 1929 - kan gå for 15 mill.

Hytte på 110 kvadratmeter på 4,8 mål tomt kan utfordre rekorden i indre oslofjord.

Hytten på Lindøya har vært i familiens eie i fem generasjoner, så det blir litt vedmodig å selge, uttaler Martin Tesli til DN. Han eier hytten sammen med en fetter og kusine.De har funnet ut at det blir for mye vedlikehold og for lite tid til å bruke den, og at salg er det beste.Eiendomsmegler Marius Berger, Eie Eiendomsmegler Vinderen, opplyser til avisen at prisantydningen på hytten, som kommer for salg i august, blir rundt 15 millioner kroner. Han regner med at det vil koste 1,5 til 2,0 millioner kroner å pusse opp hytten på 110 kvadratmeter over to etasjer til en moderne standard.Eiendommen på 4,8 mål ligger med utsikt til Bygdøy og kom i familiens eie for 8.000 kroner i 1929, oppgir Tesli til DN.Nabohytten, på 129 kvadratmeter på 3,8 mål strandeiendom, satte ny rekord i fjor med 17 millioner kroner. Det var tre millioner kroner over prisantydning, ifølge avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også