Kutter prisen på Einar Aas-hytte kraftig

- Nå er det om å gjøre å få eiendommen solgt.

Næringseiendom

Einar Aas' eiendom «Slotte» på Hesnes utenfor Grimstad har i lengre tid vært forsøkt solgt med en prislapp på 25 millioner kroner. Nå senkes prisantydningen med syv millioner kroner til 18 millioner kroner, ifølge DN. - Det handler om historien til salget. Nå er det om å gjøre å få eiendommen solgt. Da har vi gjort noen grep. Vi har gått ned til 18 millioner for å se om vi kan få nå flere, sier Gustav Johan Sædberg i eiendomsmeglerhuset Sædberg, som står for salget, til DN. Aas kjøpte eiendommen «Slotte» med hovedhus, gjestehytte, svømmebasseng, bryggeanlegg og en parkmessig hage for 23 millioner kroner i 2011. Eiendommen ligger ifølge avisen på et eget nes på Hesnes og har en 13,5 mål stor tomt.

einar aas
bolig
hytte
Nyheter
Næringseiendom