OBOS skal bygge et helt kvartal i Hamar

Trekløver samarbeider ved Mjøsa.

Vangsveien 33 AS har inngått totalentreprisekontrakt med Betonmast Innlandet på bygging av prosjektet 2317 Sentrumskvartalet i Hamar, skriver Betonmast på sine hjemmesider.Kontraktssummen estimeres til 310 millioner kroner.2317 Sentrumskvartalet omfatter totalt 121 selveier- og borettslagsleiligheter, med alt fra 1-romsleiligheter til familieleiligheter. Sykkelparkering og to felles takterrasser følger med.I tillegg kommer noen næringslokaler på gateplan.Salg til høstenKvartalet ligger sentralt i Hamar, plassert mellom gågaten og byens nyeste kjøpesenter. Bygningene vil variere fra et høyhus på åtte etasjer til lavere bebyggelse på fire etasjer.Salgsstart er planlagt høsten 2019.- Det er første gang vi samarbeider med OBOS Nye Hjem og Utstillingsplassen, som i likhet med oss ser spennende muligheter i regionen, sier Betonmast Eiendom-sjef Hans Jørgen Lundby i en kommentar.Vangsvegen 33 AS eies med 1/3 hver av OBOS Nye Hjem, Utstillingsplassen Eiendom og Betonmast Eiendom.Les mer her.


Les også