Stordalens naboer gir seg ikke – vil ha omkamp

Petter Stordalen fikk ja fra Oslo kommune, men naboene gjør et siste forsøk på å stoppe hotellinvestorens omstridte garasjeplan.

Til tross for sterke protester, fikk Petter Stordalen ifølge DN i starten av juli tillatelse fra Plan- og bygningsetaten til å bygge en såkalt carport over parkeringsplassen utenfor luksusvillaen på Bygdøy.Det var den tidligere Russland-direktøren i Statoil Kristoffer Marø og investor Fredrik Sneve og Kristine Borge som sto bak forsøket på å stoppe garasjeutbyggingen, og selv om Stordalen nå har fått godkjent planene, har de ikke gitt opp, skriver avisen.Mandag sendte naboene, som bor i hver sin villa i ærverdige Christian Benneches vei, inn klager på tillatelsen fra Plan- og bygningsetaten, ifølge DN. Både Marø og paret Sneve og Borge har de samme tre hovedpunktene i klagen:Begge mener at de ikke har fått svar på alle spørsmål og merknader de har til planene, og at Petter Stordalen ikke har lagt ved alle protestene deres i søknaden til Plan- og bygningsetaten.