Beckham kjøper verdens dyreste leilighet

Den tidligere fotballstjernen David Beckham og hans kone Victoria, har kjøpt en takleilighet til 387 millioner kroner i Miami.

Stjerneparet David og Victoria Beckham har gått til innkjøp av en luksuriøs takleilighet i Miami. Det skriver spanske Marca , ifølge Seher.no.Avisen skriver at leiligheten er blant de dyreste i verden, og stjerneparet skal ha punget ut hele 36 millioner pund for leiligheten, noe som tilsvarer i overkant av 387 millioner norske kroner, ifølge The Sun.Leiligheten i Miami skal være en svært spektakulær eiendom, og befinner seg i en eksklusiv, nybygget skyskraper som går under navnet Scorpion og er designet av arkitekten Zaha Hadid.Her finner man blant annet et basseng på taket, spa, juicebar, frisørsalong samt et treningssenter.I tillegg skal bygningen, som går over 62 etasjer, ha egen landingsplass for helikopter, og sto ferdig forrige måned.Ifølge The Sun starter leilighetsprisene på 53 millioner norske kroner og går helt opp til drøye 430 millioner kroner.