Dreyer går av som Eiendom Norge-direktør

Christian V. Dreyer slutter som Eiendom Norge-direktør 31. desember.

Næringseiendom

Christian Vammervold Dreyer har denne uken levert styret sin oppsigelse som administrerende direktør i Eiendom Norge, går det frem av en pressemelding.Han har sagt opp sin stilling, da han fra 2. januar 2020 skal begynne i en nyopprettet stilling som direktør for kommunikasjon- og samfunnskontakt i eiendomsselskapet til Ivar Tollefsen; Fredensborg AS.Dreyer har vært direktør i Eiendom Norge siden april 2013.Uvurderlig innsats- Det er vemodig at Dreyer som har vært en så tydelig stemme for eiendomsmeglingsbransjen, og bygget opp Eiendom Norge til å bli en markant bolig- og bransjepolitisk aktør nå slutter, sier Eiendom Norges styreleder og administrerende direktør i Privatmegleren Grethe W. Meier.Hun vil særlig fremheve arbeidet Dreyer har gjort for å heve kvaliteten på Eiendom Norges boligprisstatistikk i kombinasjon med en nøktern og saklig kommunikasjon av boligprisene.- Dessuten har Dreyer tatt store grep i det langsiktige bransje- og boligpolitiske arbeidet blant med annet avhendingsloven, digitalisering innen eiendomsektoren og det varslede lovarbeidet med lov om eiendomsmegling, for å nevne noe, sier Meier.Søker ny direktørStyret i Eiendom Norge vil nå jobbe aktivt for å finne en ny direktør for organisasjonen som kan videreføre arbeidet Dreyer har startet.- Eiendom Norge har fått en viktig rolle i det norske samfunnet både som utgiver og forvalter av boligprisstatistikken og som bransje- og boligpolitisk aktør. Styret ønsker å bygge videre på den gode innsatsen Dreyer har utført, avslutter Meier.

christian dreyer
eiendom norge
fredensborg
ivar tollefsen
Nyheter
Næringseiendom