Kutter prisen på østkant-idyll

Det skal være god interesse for eiendommen, og mange har sett den. Salget uteblir imidlertid.

- Den er ikke solgt ennå nei, kommenterer eiendomsmegler Daniel Nielsen til Hegnar.no.I slutten av november i fjor omtalte Hegnar.no Søndre Langerud gård som var til salgs for 29 millioner kroner. Boligen hadde da ligget ute for salg siden slutten av oktober. I vår gjorde Nielsen i DNB Eiendom et nytt forsøk, etter å ha kuttet prisen med fire millioner kroner, uten at det har resultert i salg.- Vi hadde den ute fra markedet ved juletider, og relanserte den med ny pris i vår. Det er god interesse for eiendommen, og det er mange som har sett den, kommenterer eiendomsmegleren.Les også: Vil ha 29 millioner på Oslos østkant25 millionerEiendommen, som inneholder fem soverom, fire stuer, tre bad og to kjøkken, ligger nå ute med en prisantydning på 25 millioner kroner.Med primærrom på 417 kvadratmeter og en prisantydning på 25 millioner kroner, tilsvarer dette en kvadratmeterpris på 59.952 kroner. Dette er godt over gjennomsnittlig kvadratmeterpris for solgte eneboliger i området, som ligger på 42.361 kroner.Prisendring seneste året er opp 1,6 prosent.GårdsbrukSelger er Hans Furu og eiendommen har vært i hans familie siden dagens gård ble bygget av hans farfar. - Prisantydningen er satt slik fordi det er en praktfull eiendom med historie og flat, stor tomt. Det er vel kanskje eneste mulighet for å få seg et gårdsbruk innenfor bomringen, med mulighet for både bruk og inntjening med låve og stall, uttalte Nielsen i november.


Les også