Obama blar opp 145 millioner for eiendom

FILE - In this Oct. 31, 2016 file photo, President Barack Obama and the first lady Michelle Obama dance with kids to the beat of "Thriller" during a Halloween celebration at the South Portico of the White House in Washington. The Obama summer playlist has everyone from Drake and Beyonce to Steely Dan and Frank Sinatra. Barack Obama tweeted 44 songs Saturday, Aug. 24, 2019, that he and his wife, Michelle, have been listening to. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta, File) Manuel Balce Ceneta

USAs tidligere president og hans familie har fått øynene opp for Martha’s Vineyard.

Den tidligere amerikanske presidenten Barack Obama og hans familie kjøper giganteiendommen til Boston Celtic-eier Wyc Grousbeck på Martha’s Vineyard, melder The Wall Street Journal.Obamas bud på eiendommen, som familien skal ha leid i sommer, lyder ifølge avisen på 14,85 millioner dollar, tilsvarende 145 millioner kroner.Eiendommen som ligger ved Edgartown Great Pond er på 7.000 kvadratmeter, med en tomt på 117 dekar.Boligen har syv soverom og ni bad.Martha’s Vineyard er kjent som en populær feriedestinasjon for både kjente skuespillere og politikere.