Pan FishStatoilAssa AbloySSABSkandiaKøbenhavn lufthavn
forbereder å selge sin virksomhet i USA for å konsentrere seg om virksomheten i Canada. Virksomheten som skal selges omsatte for 19 millioner dollar de siste ni månedene og har en bokført verdi på 21 millioner dollar. anslår at gråsonen i Barentshavet inneholder reserver på 12 milliarder fat oljeekvivalenter. Det er to milliarder fat mer enn selskapet har påvist og tror det er i den norske delen av Barentshavet.Med dagens oljepris tilsvarer det reserver for 2.500 milliarder kroner, som tilsvarer to og en halv gang dagens oljefond, skriver Aftenposten.Den svenske låseprodusenten er ABG Sundal Colliers eneste kjøpskandidaten i den nordiske ingeniørsektoren, skriver Dagens Industri. Det har kapasitet til å legge frem et resultat over forventningene i 4. kvartal og fortsetter å vokse raskt i Latin Amerika.Det svenske stålselskapet er det beste aksjetipset i denne sektoren i Norden, mener Handelsbanken. Prisene eksploderer, mens aksjen har mer å gå på, mener investeringsbanken i følge Dagens Industri.Det pekes også på at det er sannsynlig at det vil komme et ekstraordinært utbytte og at selskapet har overrasket positivt flere kvartaler på rad.Handelsbankens analytiker Olof Grenmark anbefaler samtidig å redusere i Rautaruukki, Outokumpu og Boliden. risikerer å få en stor bot fordi 10.000 kunder har betalt for høye månedlige gebyr de siste 14 årene, skriver The Times.Analytikere og selskapet legger press på den danske regjeringen for at staten skal redusere sin eierandl på 37 prosent i . Den store eierandelen skader aksjen og likviditeten, hevdes det.