Altinex Reservoir Tecnology-området har ansatt David J. Gardner, som vil inngå i Altinex sin ledergruppe med ansvar for å videreutvikle forretningsområdet Reservoir Tecnology. Altinex Reservoir Tecnology-området har ansatt David J. Gardner, som vil inngå i Altinex sin ledergruppe med ansvar for å videreutvikle forretningsområdet Reservoir Tecnology. Dette forretningsområdet leverer i dag tjenester til olje- og oljeservice-selskaper innenfor områdene Sampling, Datainnsamling og Laboratorieanalyser.Gardner kommer fra en stilling som Vice President UBBS ved Rogaland Research (Rogalandsforskning) og han har tidligere arbeidet i selskaper som Maritime Well Service, European Logging Services, Elf Aquitaine og Schlumberger.Altinex vil med ansettelsen av David Gardner styrke forretningsområdet Reservoir Technology. Konkret vil selskapet videreutvikle eksisterende produkter og tjenester samtidig som det vil bli lagt vekt på kommersialisering av nye produkter og tjenester.