Kjendisinvestorer ser rødt

Jan Haudemann-Andersen og Øystein Stray Spetalen sugne på oljemillioner. Men må fortsatt vente.

Energi

Oljemyggene PA Resources og Altinex sikter på norsk sokkel, men har fortsatt en jobb å gjøre før det røde lyset blir grønt. Det mener Olje- og energidepartementet ifølge DN. Oljemyggene PA Resources og Altinex sikter på norsk sokkel, men har fortsatt en jobb å gjøre før det røde lyset blir grønt. Det mener Olje- og energidepartementet ifølge DN. Departementets ekspedisjonssjef Gunnar Gjerde er ikke imponert over de to selskapenes anstrengelser så langt, og mener de ikke har lagt frem tilfredsstillende dokumentasjon på at den nødvendige kompetansen er på plass.- Er de seriøse på å gå ut på sokkelen, eller ser de på andre muligheter? For oss er det uklart hvilket tidsperspektiv de har, sier han.Dermed må kjendisinvestorer som Jan Haudemann-Andersen, Øystein Stray Spetalen og Arne Blystad smøre seg med mer tålmodighet.

Nyheter
Næringsliv