Meglerhus: Nervøst marked

Nervøsiteten preger oljemarkedet. Meglerhus forklarer.

Energi

I London stiger oljeprisen forsiktig mandag formiddag. I skrivende stund viser brent-fatet en oppgang på 0,1 prosent til 39,83 dollar fatet. I New York faller WTI-oljen 0,07 prosent til 43,33 dollar.DnB NOR Markets forklarer prisfallet i USA med mildvær, samtidig som markedet fortsatt preges av nervøsitet.- I lys av de siste terroraksjonene og trussel om nye aksjoner mot infrastruktur i Saudi-Arabia er imidlertid markedet fortsatt nervøst. Etter hvert kan vi forvente at fokus vil dreie mot OPEC-møtet som skal avholdes i slutten av måneden. Her kan det ligge an til nye produksjonsreduksjoner ettersom medlemslandene ønsker å være i forkant av fallende etterspørsel inn i sommersesongen på den nordlige halvkule, skriver meglerbuset i dagens rapport.

Nyheter
Børs