Nye Statkraft-direktører

Statkraft har i dag ansatt to nye konserndirektører.

Energi

Eli Skrøvset blir konserndirektør med ansvar for økonomi og finans (CFO) i Statkrat. Stein Dale blir konserndirektør med ansvar for strategi og forretningsutvikling. Tiltredelsen vil finne sted innen 1. april i forbindelse med at CFO Christian Rynning-Tønnesen går til tilsvarende stilling i Norske Skog. Eli Skrøvset blir konserndirektør med ansvar for økonomi og finans (CFO) i Statkrat. Stein Dale blir konserndirektør med ansvar for strategi og forretningsutvikling. Tiltredelsen vil finne sted innen 1. april i forbindelse med at CFO Christian Rynning-Tønnesen går til tilsvarende stilling i Norske Skog. Skrøvset (39) er fra Melhus i Trøndelag. Hun har arbeidet i Statkraft fra 1992 og er i dag økonomidirektør i konsernet. Hun er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har tidligere jobbet i Olje- og energidepartementet (1990-1992).Dale (42) kommer fra Bærum og er utdannet siviløkonom fra BI. Han har vært direktør for Strategi og M&A i Statkraft siden januar 2002. Før dette har han hatt ledende stillinger i blant annet Tandberg og Telia innen så vel forretningsutvikling som operativ forretningsledelse.

Nyheter
Næringsliv