Strompdal advarer

Faller oljesektoren, er det duket for nedtur også for shipping, offshore og oljeservice, tror aksjestrateg Ivar Strompdal.

Energi

Flere storbanker er Flere storbanker er skeptiske til oljeaksjer. Det vises først og fremst til fortsatt fallende oljepriser. I stedet blir TMT-sektoren og bank/finans anbefalt. . Det vises først og fremst til fortsatt fallende oljepriser. I stedet blir TMT-sektoren og bank/finans anbefalt. - En nedtur for oljesektoren vil sannsynligvis slå inn på shipping, offshore og oljeservice. Og selv om bank/finans eller telekom går bra internasjonalt i et scenario med lave oljepriser, er det likevel stor sannsynlighet for at norske aksjer som DnB Nor eller Telenor går dårlig relativt til sin sektor, rett og slett fordi norsk økonomi går i takt med oljeprisen, sier aksjestrateg Ivar Strompdal i ABg Sundal Collier til DN.

Nyheter
Børs