Tre salgsanbefalinger

Sjefanalytiker anbefaler salg av tre av aksjene på Oslo Børs.

Publisert 13. jan. 2005 kl. 11.53
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 84 ord
Sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities opprettholder salgsanbefalingene på Hydro, Statoil og Frontline. Samtlige aksjer har brutt den stigende trenden. Sentimentet er dermed snudd fra positivt til negativt i et langsiktig perspektiv. Sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities opprettholder salgsanbefalingene på Hydro, Statoil og Frontline. Samtlige aksjer har brutt den stigende trenden. Sentimentet er dermed snudd fra positivt til negativt i et langsiktig perspektiv. Kursmålet på Hydro settes til 420 kroner, mens målene for Statoil og Frontline er på henholdsvis 84 og 240 kroner.