- Katastrofe

Toppleder og gründer mener en fusjon mellom Statoil og Hydro ville være en katastrofe.

Energi

Ståle Kyllingstad, mannen bak IKM-Gruppen, mener en fusjon mellom Hydro og Statoil vil være den største trusselen for leverandørene til olje- og gassindustrien. Ståle Kyllingstad, mannen bak IKM-Gruppen, mener en fusjon mellom Hydro og Statoil vil være den største trusselen for leverandørene til olje- og gassindustrien. - Det vil være en katastrofe for norsk leverandørindustri. Det vil bli færre jobber å kjempe om, sier Kyllingstad til DN.Jærbuen er svært kritisk til analytikere som til stadighet anbefaler en fusjon mellom de to selskape ne.- Det er vel ikke rart at de er for en fusjon. De tjener jo grovt på det. Men alle ansatte i norsk leverandørindustri betyr så mye mer for Norge enn de finansanalytikerne i Oslo, sier Kyllingstad.

Nyheter
Børs