Imponert DNO-analytiker

Økte DNO-reserver imponerer analytiker.

Energi

Analytiker John A. Olaisen i Carnegie har tidligere ment at Analytiker John A. Olaisen i Carnegie har tidligere ment at DNO-aksjen har steget nok, men nå revurderer han ifølge DN oppfatningen etter at selskapet i går oppjusterte anslaget for sine oljereserver i Jemen. -aksjen har steget nok, men nå revurderer han ifølge DN oppfatningen etter at selskapet i går oppjusterte anslaget for sine oljereserver i Jemen. - Vi kommer til å oppjustere aksjen. Vi har undervurdert potensialet i Jemen, sier analytikeren.Olaisen mener oppjusteringen fra DNO var overraskende, både størrelsen på reservene og ikke minst produksjonsanslagene.DNO-aksjen stiger 1,4 prosent til 74,50 kroner i tung handel; 129 millioner kroner.

Nyheter
Børs