Kjendisinvestorer på raid

Tom Vidar Rygh, John Fredriksen, Jens P. Heyerdahl, Erik Bøhler og Christian Ringnes gjør oppkjøp.

Energi

Ifølge Finansavisen har Tom Vidar Rygh fått med seg flere kjente investorer i oppkjøpet av Norsk Energirevisjon og Encom. Disse er John Fredriksen, Erik Bøhler, Jens P. Heyerdahl og Christian Ringnes. Ifølge Finansavisen har Tom Vidar Rygh fått med seg flere kjente investorer i oppkjøpet av Norsk Energirevisjon og Encom. Disse er John Fredriksen, Erik Bøhler, Jens P. Heyerdahl og Christian Ringnes. - Det vil forbause meg hvis ikke selskapet går forbi milliarden omsetning i løpet av noen år. Jeg tror heller ikke at en børsnotering er uaktuelt på sikt, sier gründer Bjørn-Aksel Hjelmtvedt.Hjemtvedt har solgt livsverket sammen med Olav Sølverud og Tomas Hakavik. Etter det Finansavisen forstår er prisen for selskapene 100-120 millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv