Oljeluftslott med milliardprising

- Jeg er forlengst overbevist om at dette blir stort. Større enn mange greier å forestille seg.

Det er oljemyggen EnviroResource Finansavisen beskriver som et luftslott i dagens avis. Gründer og hovedaksjonær Eivind Jørstad står bak selskapet som skal tjene penger på det enorme energibehovet verden over. Men før selskapet har ett øre i inntekter, er prislappen skrudd opp til 1,4 milliarder kroner, ifølge avisen. Nå planlegges børsnotering til fantasipris.Den tidligere politimannen Kristian G. Gjerstad jobber for å markedsføre konseptet. - Jeg er forlengst overbevist om at dette blir stort. Større enn mange greier å forestille seg, sier han ifølge avisen.Fremst i køen står imidlertid Jørstad og våpendrager David Weaver. Uten forretningsplan har de klart å selge 10 prosent av oljeteknologiselskapet til småinvestorer. Prislappen er 1,4 milliarder, ifølge avisen.