Alstom Norge får milliardkontrakt

Alstom Norge inngår stor miljøkontrakt i Skottland. Verdien er to milliarder kroner.

Publisert 13. feb. 2006 kl. 13.44
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord
Alstom Norge har vunnet kontrakten om avgassrensing for det nest største kullkraftverket i Storbritannia, Longannet i Skottland. Avtalen er inngått med Scottish Power og er vunnet i samarbeid med AMEC Group Ltd. Kontrakten er verdt 2 milliarder kroner Alstom Norge har vunnet kontrakten om avgassrensing for det nest største kullkraftverket i Storbritannia, Longannet i Skottland. Avtalen er inngått med Scottish Power og er vunnet i samarbeid med AMEC Group Ltd. Kontrakten er verdt 2 milliarder kroner - Dette er en viktig kontraktsinngåelse for oss som viser at vår renseteknologi for fjerning av svoveldioksyd (SO2) er etterspurt, sier administrerende direktør Svein Ole Strømmen i Alstom Norge.- Dette er den andre store kontrakten vi inngår i Storbritannia i år, og er en lovende start på 2006, fortsetter Strømmen.