Analytiker om DNO

- Det har absolutt ingenting med DNO å gjøre, sier analytiker om Irak-artikkel.

Energi

Voices of Iraq Voices of Iraq skriver i dag at oljeministeriet i Bagdad benekter rapporter om at kontrakter i forbindelse med landets oljeeksport skal kanselleres. Det blir også benektet at priser på oljeprodukter som bensin skal økes. at oljeministeriet i Bagdad benekter rapporter om at kontrakter i forbindelse med landets oljeeksport skal kanselleres. Det blir også benektet at priser på oljeprodukter som bensin skal økes. - Det har absolutt ingenting med DNO å gjøre. Det handler bare om hvem som skal kjøpe oljen og selge den videre, sier analytiker Bjørn Inge Tønnesen i DnB Nor Markets til Reuters.- Jeg har sell på den ennå. Jeg tror ikke jeg skal forandre den (anbefalingen) på hva en minister eventuelt sier om oljeeksportkontrakter, sier han.DNO-aksjen hopper 8,2 prosent til 47,50 kroner. Omsetningen er på hele 709 millioner kroner.

Nyheter
Børs