Her kommer oljemyggene

Oljemyggene strømmer til oljebyen Stavanger. Her er listen over selskapene som er klare for norsk sokkel.

Energi

Oljeselskapene strømmer til oljebyen, melder DN. Bare i løpet av det siste året har syv nye olje- og gasselskaper etablert, eller er i ferd med å etablere seg, i Stavanger, ifølge avisen.Listen over selskaper som har blitt prekvalifisert for norsk sokkel de siste to årene rommer navn som Discover Petroleum, Altinex Oil, Premier Oil, Marubeni, Noreco, Petro Canada, Pertre, Revus, Idemitsu, Endeavour, Sumitomo, Oranje Nassau, Lundin Petroleum, Wintershall, Noble Energy og Centrica plc.Selskaper under vurdering er Mitsubishi, PA Resources, Serica, Ener Petroleum, Faroe Petroleum, Oil Exco, Nexen Exploration Norge, Hunt Oil og OMV, ifølge avisen.

Nyheter
Næringsliv