Kraftleveranse fra Hydro

Norsk Hydro sikrer kraftbehovet til det tyske aluminiumsverket i Neuss.

Energi

Norsk Hydro ASA har sikret hele kraftbehovet til produksjonen på det tyske aluminiumsverket i Neuss for årene 2007 og 2008, opplyser selskapet.- Dette er et viktig skritt for å nå Hydros målsetning om å fortsette lønnsom drift i Neuss, sier Peik Norenberg, Hydros Chief Financial Officer for forretningsområdet Aluminium Metall.- Vi mener fortsatt det er helt nødvendig med et mer forutsigbart kraftprisregime i Tyskland, sier Norenberg.Hydro, verdens tredje største integrerte aluminiumsprodusent, har allerede sikret kraftleveranser til Neuss for hele 2006. Neuss- verket er Tysklands største aluminiumsverk med en årlig produksjon på 223.000 tonn flytende aluminium.Hydro har også sikret prisen for totalt 330.000 tonn aluminium til omlag 2.250 US dollar per tonn på London Metal Exchange for perioden 2007 til 2008. Dette utgjør om lag 10 prosent av Hydros forventede produksjon av primæraluminium i denne perioden.

Nyheter
Næringsliv