CanArgo-avtale i Georgia

CanArgo i avtale med myndighetene i Georgia. Nå blir det snart boring.

Energi

CanArgos heleide datterselskap CanArgo (Nazvrevi) Ltd. har inngått en såkalt forståelsesavtale med energidepartementet i Georgia om salg av gass fra Kumisi-prospektet nær Tbilisi, heter det i en børsmeldingAvtalen gir ifølge selskapet kommersielt grunnlag for å gå videre med avgrensningsbrønn på Kumisi, og boring planlegges å starte mellom mai og desember i år. Avtalen gir ifølge selskapet kommersielt grunnlag for å gå videre med avgrensningsbrønn på Kumisi, og boring planlegges å starte mellom mai og desember i år. Ifølge avtalen vil CanArgo levere gass fra Kumisi til 1,56 dollar per tusen kubikkfot, noe som vil øke til 2,28 dollar innen 10. kontraktsår. Etter det regnes prisstigningen med utgangspunkt i tungfuelolje i EU.

Nyheter
Børs