De beste oljeaksjene

Analytikerne gir deg status på de sprekeste oljeaksjene på Oslo Børs for tiden.

Energi

Finansavisen presenterte tidligere denne uken siste anbefalingsoversikt for de siste 75 dager. Den viser følgende status for oljeselskapene:

    Statoil (11 - 11 - 4)Statoil (11 - 11 - 4)Norsk Hydro (9 - 9 - 6)Norsk Hydro (9 - 9 - 6)PA Resources (5 - 1 - 0)PA Resources (5 - 1 - 0)DNO (3 - 2 - 2)DNO (3 - 2 - 2)
Sammenlignet med forrige runde, betyr det at Statoil, som fremdeles er det tredje mest anbefalte selskapet, har fått ytterligere én kjøpsanbefaling. Antall hold- og salgsanbefalinger er uendret.Norsk Hydro rykker én plass ned på listen, til nummer åtte. Forholdet anbefalingene i mellom har ikke endret seg siste uke.PA Resources er fremdeles det 25. mest anbefalte selskapet. Heller ikke her har det vært endringer i anbefalingene siste periode,.DNO rykker to plasser opp på rankingen, til 42. plass. Selskapet får tre kjøp, to hold og to salg, nøyaktig det samme som ved forrige runde.

Nyheter
Børs