Oljeprisen passerer 75 dollar

Prisen på olje passerte i dag 75 dollar fatet for første gang noen sinne. Trader tror 80 dollar kan være neste?

Energi

Oljeprisen stiger til nye rekordnoteringer. For første gang er oljeprisen over 75 dollar. Brent juni-olje koster 74,70 dollar, opp nesten tre prosent i forhold til i går kveld. Oljeprisen stiger til nye rekordnoteringer. For første gang er oljeprisen over 75 dollar. Brent juni-olje koster 74,70 dollar, opp nesten tre prosent i forhold til i går kveld. Amerikansk referanseolje WTI (juni-levering) sluttet i dag over 75 dollar i New York, nærmere bestemt på 75,17 dollar fatet.- Vi ser ofte denne typen short-dekking i et rekordpreget oppgangsmarked før en helg, siden ingen er sikre på hvor vi kan være mandag, sier trader Kevin Kerr til Marketwatch.com.Han sier også at det ikke kan benektes at 75 dollar er et faktum og at 80 dollar fatet ikke nødvendigvis er langt unna.

Nyheter
Børs