Fire aksjetips

Analytiker Anne Gjøen vurderer Statoil-, Hydro, PA Resources- og DNO-aksjen.

Publisert 18. juli 2006 kl. 06.04
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord
Analytiker Anne Gjøen i Handelsbanken er positiv til Statoil. Analytiker Anne Gjøen i Handelsbanken er positiv til Statoil. - Jeg mener Statoil-aksjen har mer å gå på. Men det avhenger av at oljeprisen holder seg eller fortsetter videre oppover. Det er heller ikke langt unna at prisen på aksjen reflekterer future-prisen i oljemarkedet, sier Gjøen til Finansavisen. Kursmålet er på 195 kroner. Også Hydro får en kjøpsanbefaling og kursmål 195 kroner, men hun foretrekker Statoil.Blant de mindre oljeselskapene trekkes PA Resources frem som det beste alternativet. Kursmålet er 69 svenske kroner.Handelsbanken har lenge vært skeptiske til DNO. Dagens anbefaling er "akkumulér" med kursmål 15 kroner.