Ser oljeprisen i 90 dollar

Megler har ikke noen tro på at oljeprisen vil stige til 150 dollar fatet. 90 dollar derimot.

Publisert 18. juli 2006 kl. 07.36
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 177 ord
Megler Rune G. Kongstein i Norwegian Oil Trading mener gårsdagens store prissvingninger på olje var unormalt store. Prisen på Nordsjøolje svingte fra 75,73 til 78,18 dollar. Megler Rune G. Kongstein i Norwegian Oil Trading mener gårsdagens store prissvingninger på olje var unormalt store. Prisen på Nordsjøolje svingte fra 75,73 til 78,18 dollar. - Det er svært sjelden vi ser så store bevegelser i oljeprisen på så kort tid, og det er ene og alene nyhetene fra Midtøsten som styrer dette. Annenhver Reuters-melding handler jo om denne konflikten, sier megleren til DN.Han tror prisen kan fortsette opp mot 80-90 dollar per fat, dersom konflikten i Midtøsten vedvarer.- Den store frykten er at dette skal bre seg til Syria, og deretter Iran, som jo er en stor produsent. Noen snakker da om priser på 150 dollar per fat, men det har ikke vi noe tro på, sier Kongstein.Brent-olje (september) handles for 76,10 dollar fatet i morgentimene. Det er opp 18 cent i forhold til gårsdagens sluttnotering. Prisen ligger imidlertid 1,20 dollar lavere enn ved børsslutt i Oslo i går.