DN skriver i dag at investor Arne Fredly (41) har gjort en kule på å kjøpe andeler i det gigantiske olje- og gassfeltet Barnett Shale. Fredly og hans partner i prosjektet, oljemannen Dimitrios Kousparis, har solgt noen av de inngåtte leieavtalene, samtidig som Fredly har sikret seg en andel av fremtidig fortjeneste på feltet. DN skriver i dag at investor Arne Fredly (41) har gjort en kule på å kjøpe andeler i det gigantiske olje- og gassfeltet Barnett Shale. Fredly og hans partner i prosjektet, oljemannen Dimitrios Kousparis, har solgt noen av de inngåtte leieavtalene, samtidig som Fredly har sikret seg en andel av fremtidig fortjeneste på feltet. - Dette er lavrisikoinvesteringer med et stort potensial for avkastning. Sannsynligheten for å finne olje i vårt område av feltet er på hele 99 prosent. Det er veldig sjelden vi finne tørre hull, sier Kousparis til DN. De to hevder å samarbeide med et stort New York-notert oljeselskap på enkelte felt, uten at de ønsker å si noe mer konkret.