Hydros Ormen Lange-prosjekt har inngått en avtale med Hurtigruten Group om å utvide overnattingskapasiteten med ytterligere ett skip. Kontrakten har en verdi på 30 millioner kroner, opplyser selskapet i en pressemelding.Kapasiteten øker dermed med rundt 150 senger fra 1. oktober 2006.Hurtigruteskipet "Kong Harald" vil være i bruk i perioden 4. september og ut året, mens "Narvik" vil være beskjeftiget for prosjektet i perioden 1. oktober til og med 21. oktober. "Midnatsol" vil benyttes fra 22. oktober og til og med 30. november.- Det etablerte anleggshoellet har kapasitet til i underkant av 3.000 personer, men har den siste tiden hatt svært høyt belegg. Gjennom avtalen med Hurtigruten blir hotellet avlastet, samtidig som fleksibiliteten økes til å ta unna mannskapsvariasjoner fra dag til dag, skriver Norsk Hydro i meldingen.Hurtigruten Group får på sin side et økt EBITDA-bidrag fra utleie av skip til oljevirksomheten med åtte millioner kroner i forhold til det som tidligere har vært rapportert, etter at selskapet leier ut ytterligere ett skip til Norsk Hydro, skriver selskapet i en børsmelding.Det totale EBITDA-bidraget fra utleievirksomhet blir ifølge Hurtigruten på rundt 28 millioner kroner.På Oslo Børs er Hydro-aksjen ned 2,81 prosent, mens HRG står uendret fra gårsdagens sluttnotering.