Som de fleste andre oljeselskapene leter Hydro nå etter olje i alle verdenshjørner, noe som fører til økte kostnader. Man er simpelthen nødt til å øke risikoen for å vinne. Dette var også et av hovedpoengene til Pareto da de i går åpnet sin årlige oljekonferanse på Holmenkollen Park Hotell. Vinnerne er de som tør.Tore Torvund trakk frem tre ting som gjør at Hydro er godt rustet for fremtiden:
  • Posisjonert på subseateknologiPosisjonert på subseateknologi
  • Sikret riggkapasitet frem til 2009Sikret riggkapasitet frem til 2009
  • Tilstedeværelse på Shtokman, jobber med GazpromTilstedeværelse på Shtokman, jobber med Gazprom
Om riggbehovet fremover
Han presiserte at det enda er uklart når Shtokman-avgjørelsen vil komme.- Det er behov for ny rigger som har de kvalitetene som kreves for å bore på vanskeligere områder som på dype havområder og de arktiske områdene, sa han.