Oslo Børs er ned-Tandberg Television stiger

Oslo Børs åpnet ned etter fallet i USA og det siste oljeprisfallet. Hovedindeksen har deretter holdt seg stabilt rundt 394,5 poeng og er i øyeblikket ned 0,7 prosent. Tandberg Television får dagens største opptur.

Energi

Oslo Børs åpnet ned etter fallet i USA og det siste oljeprisfallet. Hovedindeksen har deretter holdt seg stabilt rundt 394,5 poeng og er i øyeblikket ned 0,7 prosent. Prisen på olje med levering i desember er noe opp fra gårsdagens sluttnotering og står nå i 59,7 dollar fatet, opp 0,2 prosent.Statoil og Hydro er ned henholdsvis 1,5 og 1,6 prosent til 165,75 og 154 kroner. PA Resources står uforandret, mens DNO er ned rundt en prosent.Ementor leverte, som ventet, svake tall i dag. Driftsinntektene var lavere enn ventet, samtidig som selskapet tok engangskostnader på 230 millioner kroner. Pro forma EBITDA-resultatet kom inn omtrent som forventet, i forhold til estimater innhentet av TDN Finans. Aksjen er noe ned og faller 1,27 prosent. HegnarOnlineTV har intervjuet konsernsjef Jo Lunder i dag og dette vil du finne på tv-siden innen kort tid.Tandberg Television la frem tall for tredje kvartal i går og får en opptur i dag som dagens forløpige vinner, opp 12,3 prosent.-Tallene fra Tandberg Television ser kanskje greit ut, de er litt bedre enn ventet. Vi tar opp kursmålet vårt til 70 kroner. Tallene fra Tandberg er ikke voldsomt spennende, men de er litt mer "bullish" fremover og vi tror det blir positive reaksjoner der, sier en megler til TDN Finans tirsdag.På vinnerlisten finner vi ellers Rocksource, Dolphin og Captura, som er opp mellom fire og fem prosent.Taperlisten er lang og øverst troner Data Respons foran Synnøve Finden og Nordic Semiconductor. Aksjene er ned henholdsvis 9,2 prosent, 7,3 prosent og 5,7 prosent. Synnøve Finden har i dag varslet om et svakere resultat for tredje kvartal, mens Data Respons har lagt frem Q3-tall.

Nyheter
Børs