Altinex-aksjen heves

- Med en noe svak kursutvikling den siste tiden på frykt for skuffende produksjon, ser vi tilstrekkelig kurspotensiale til å heve vår anbefaling, sier meglerhus i forbindelse med Altinex.

Energi

First Securities hever NAV-verdiene (netto bokført verdi) i Altinex med 0,24 kroner etter positive meldinger fra operatøren Amerada Hess på Syd-Arne-feltet.Med en oljepris på 35 dollar har meglerhuset en NAV på 1,0 kroner, mens på forwardkurven regner man en NAV på 1,84 kroner. Kursmålet heves dermed til 1,30 kroner.- Med en noe svak kursutvikling den siste tiden på frykt for skuffende produksjon, ser vi tilstrekkelig kurspotensiale til å heve vår anbefaling fra akkumulér fra markedsvekt, skriver First i dag.Altinex-aksjen stiger 2,8 prosent til 1,09 kroner. First er største nettokjøper med en andel på 42 prosent.

Nyheter
Børs