Analytikerne tror fortsatt på Hydro

Milliardsmellen i Qatar vipper ikke analytikerne av pinnen. Men det finnes usikkerhetsmomenter.

Energi

Hydros Qatar-anlegg blir mangfoldige milliarder dyrere enn planlagt, men informasjonssjef for Aluminium Thomas Knutzen mener ifølge DN dette kan ødelegge Hydros rykte for å gjennomføre prosjekter etter tids- og kostnadsplan: Hydros Qatar-anlegg blir mangfoldige milliarder dyrere enn planlagt, men informasjonssjef for Aluminium Thomas Knutzen mener ifølge DN dette kan ødelegge Hydros rykte for å gjennomføre prosjekter etter tids- og kostnadsplan: - Nei, for vi har ikke begynt ennå. Byggebeslutningen kommer først til våren, sier han.- Kostnadsøkningene er ikke noe vi er glad for. Men driftskostnadene vi får på dette prosjektet er blant de laveste i verden, legger Knutzen til.Analytikere antar ifølge avisen at Qatar-prosjektet fortsatt er et godt prosjekt for Hydro. Det er flere usikkerhetsmomenter, blant dem aluminiumsprisene.- Akkurat nå er prisene fantastisk høye. Men Hydro skal ikke begynne fra å produsere fra Qatar før i 2009, sier Kjetil Bakken i Fondsfinans til DN.

Nyheter
Børs