CanArgo venter fortsatt på SEC

SEC har fortsatt ikke godkjent emisjonen i CanArgo som fant sted for over to måneder siden. - Det er fremgang i samtalene, sier IR-ansvarlig Sabin Rossi i CanArgo til HegnarOnline.

Energi

Det har nå gått over to måneder siden CanArgo gjennomførte en omstridt rettet emisjon . CanArgo avventer fortsatt amerikanske børsmyndigheters (SECs) godkjennelse av en såkalt S-3 filing, hvilket må til for at omsetningsbegrensningene skal løftes. Det betyr at investorene, deriblant også private investorer, som har tegnet seg fortsatt ikke har mulighet til å handle aksjene.- Vær sikker på at vi deler tegnernes frustrasjon over at SEC ikke har ferdigbehandlet saken, men basert på den informasjon vi får og har fått fra selskapets norske og amerikanske advokater, så har vi ingen indikasjoner på at forsinkelsen skyldes annet enn SECs tidsbruk og saksbehandling, sa Terras corporate-sjef Truls Birkeland til HegnarOnline tidligere i måneden.IR-ansvarlig Sabin Rossi i CanArgo sier til HegnarOnline i ettermiddag at man er i dialog med SEC. De amerikanske børsmyndighetene har stilt selskapet spørsmål og kommentarer er utvekslet.- Det er fremgang i samtalene, sier Rossi.- HegnarOnline har vært i kontakt med flere private investorer som har tegnet seg i emisjonen. Prosessen rundt denne blir kalt en skandale. Hva er din kommentar til det?- Det har jeg ingen kommentar til, sier Rossi.Han kan heller ikke si noe om når han tror de nye aksjene vil kunne handles. CanArgo-toppen viser til at det er SEC som dikterer tidsrammen. Rossi sier seg også fornøyd med prosessen med SEC. En talsmann for SEC har tidligere sagt til HegnarOnline at de ikke kan antyde når emisjonen vil bli godkjent.

Nyheter
Børs